03/09/2015

De oplossing is gevonden. Een drankje dat 10.000 keer sterker is dan Chemotherapie!

anti cancer drink

We blijven chemotherapie toepassen, hoewel er geen noodzaak voor is! Deze drank redt levens en dit is bewezen in honderden studies, maar weinig mensen weten dat de drank zo geweldig is. Mensen kunnen het gewoon niet geloven, waarschijnlijk omdat het een zeer toegankelijke en goedkoop voedsel is, maar het is echt zo. Wist u dat de combinatie van citroen en zuiveringszout sterker dan chemotherapie kan zijn?

De combinatie van citroen en zuiveringszout is bewezen een sterker “killer” van kanker te zijn dan chemotherapie, maar liefst 10.000 keer sterker. Waarom vertelde niemand vertelde ons hier iets over? Nou, omdat er geen winst valt te behalen uit gezonde mensen.

Ze spenderen niets. Zo simpel is het. Miljarden en miljarden dollars die de farmaceutische industrie krijgt in hun budget zouden niet langer bestaan.

Lemon is een bewezen anti-carcinogeen. Op het organisme produceert het een sterk alkalisch milieu waarin cysten en tumoren eenvoudigweg niet kunnen bestaan. Specifiek, cysten en tumoren voeden stoffen die zuur creëren in het lichaam, en zolang het lichaam zuur is, kan een tumor groeien. Maar zodra je stopt met de stroom van de zuurgraad in het lichaam van de tumor, heeft deze geen voedsel en stagneert.

Daarom is soda gecombineerd met citroen een uitzonderlijke strijder tegen kanker vanwege het feit dat hun effect heel alkalisch is. Met name het combineren met koffie moet worden vermeden en natuurlijk alle andere bestanddelen van het lichaam die een zure omgeving creëren en het resultaat is zeker gerechtvaardigd.

Dit prachtige feit, ontdekt in 1923 door een Duitse wetenschapper genaamd Otto Heinrich Warburg, die voor zijn behandeling voor kanker zelfs de Nobelprijs kreeg, maar toch, mogen de mensen de waarheid niet kennen.

Otto
otto

Wat werd ontdekt door Dr. Warburg? Dr. Warburg ontdekte dat kanker het resultaat is van een anti-fysiologische levensstijl. Anti-Phuspt diëten (met voedsel dat verzurend werkt) en lichamelijke inactiviteit van het lichaam creëren een zure omgeving met weinig zuurstof. De zuurgraad van de cel verdringt de zuurstof uit de cellen en het ontbreken van zuurstof in de cellen leidt tot een zure omgeving. ‘Als je een te hoge zuurgraad hebt, mis je automatisch zuurstof in het lichaam; als je zuurstof ontbreekt, zal uw organisme verzuren. De zure omgeving is een omgeving zonder zuurstof, sprak Dr. Warburg.

‘En als je 35% zuurstof onttrekt, kunnen kankercellen ontstaan in slechts twee dagen. Dus is de oorzaak van kanker vandaag verzuurde organismen en cellen zonder zuurstof.

In zijn werk “Het metabolisme van tumoren,” toonde Dr. Warburg aan dat alle kankerverwekkende vormen aan twee basisvoorwaarden volded
en: De zuurgraad van het bloed en hypoxie (gebrek aan zuurstof). Hij vond dat de tumorcellen anaërobe zijn(ademen geen zuurstof) en kunnen niet overleven in de aanwezigheid van hoge zuurstofconcentraties.

Tumorcellen kunnen overleven door de tussenkomst van glucose in de omgeving zonder zuurstof. Daarom is kanker niets anders dan een afweermechanisme, die onze cellen gebruiken om te overleven in een zure omgeving zonder zuurstof. Wat beïnvloedt de verzuring van het lichaam en het optreden van kanker? Het antwoord is heel eenvoudig: voedsel. De meeste mensen tegenwoordig, in tegenstelling tot twintig jaar geleden, eten voedsel dat verzuren van het lichaam bevorderd, zodat het niet verwonderlijk is dat het voorkomen van deze ziekte systematisch is toegenomen.
Wat te eten in kleinere hoeveelheden?

– Geraffineerde suiker en alle derivaten daarvan. Dit is het ergste, omdat er geen eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen in zitten en niet alleen geraffineerde koolhydraten, die schade toebrengen aan de alvleesklier. De pH is 2,1 (erg zuur).

– Vlees (alle soorten), dierlijke producten – melk en kaas, room, yoghurt etc.

– Geraffineerd zout, geraffineerd bloem en alle derivaten daarvan, zoals pasta, cakes, koekjes en dergelijke. Brood, boter, cafeïne, alcohol, alle industrieel verwerkt en ingeblikt voedsel, die conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, stabilisatoren, etc. bevatten

– Antibiotica en in het algemeen alle drugs.
Waarvan meer te eten?

– Baking soda en citroen

– Fruit

– Alle rauwe groenten. Sommige zijn zuur van smaak, maar in het lichaam veranderen ze en worden alkalisch.

– Amandelen. Deze zijn zeer alkalisch.

– Volle granen: de enige alkaliserende graan is gierst. Alle andere granen zijn licht zuur, maar de ideale voeding moet een bepaald percentage van zuurgraad hebben. Alle granen moeten gekookt worden gegeten.

– Honing. Heeft een zeer hoge alkaliteit.

– Chlorofyl. Groene planten bevatten chlorofyl dat is zeer alkalisch.

– Water. Dit is belangrijk voor de productie van zuurstof. Blijf altijd goed gehydrateerd, drink kleine slokjes water gedurende de dag.
Wat nog meer

– Beweging. Bewegen helpt om de alkaliniteit van het lichaam vast te houden omdat het zuurstof door het lichaam pompt. Een sedentaire levensstijl is het vernietigen van het organisme.
Chemotherapie is de dood!

Hoewel de industrie meer dan voldoende kennis heeft van de onderzoeken gedaan door wetenschappers, wordt kanker behandeld met chemotherapie.

Chemotherapie betekent vaak de dood. Het aanzuren van het lichaam zodanig dat het lichaam de laatste alkalische reserves in het lichaam bereikt om de zuurgraad te neutraliseren door het opofferen van mineralen (calcium, magnesium, kalium) die zijn ingebed in de beenderen, tanden, nagels en haar en als resultaat zien we door chemotherapie de fysieke veranderingen bij patiënten.

Chemotherapie verzuurt het lichaam zo veel dat het de verspreiding van kanker bevorderd in plaats celvernietiging. Daarom, als u lijdt aan deze ziekte, begin met het alkaliseren van het lichaam, waarin zuiveringszout dat je kunt kopen in elke winkel zeer behulpzaam is.

Het is bekend in de wereld van alternatieve geneeskunde als een zeer goede en effectieve kanker killer, voornamelijk vanwege de alkalische eigenschappen.

Bron